Εταιρία

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΤΟΥ ΟΕ ήδη διανύει την 5η δεκαετία στον χώρο των ζωοτροφών και εξοπλισμών για όλα τα ζώα. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας έχουμε καταλήξει σε μία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

Η καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών παράλληλα με την συνεργασία μας με μερικούς από τους κορυφαίους οικους του εσωτερικού και του εξωτερικού μας έχει καταστείσει άκρως ανταγωνιστικούς και πάντα μέσα στις ανάγκες της αγορας. Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση τροφών υψηλης ποιότητας για περιστέρια, καναρίνια, παπαγάλους και παραγωγικά ζώα. Επιπρόσθετα είμαστε από τους πρώτους του κλάδου που ασχόληθήκαμε με την εμπορία τροφών για το σκύλο και τη γάτα. Πλέον διαθέτοντας τροφές ακόμα και για τον πιο απαιτητικό καταναλώτη προσφέρουμε τις πιο ολοκληρομένες λύσεις για πελάτες λιανικής και χοδρικής . Η φιλοσοφία της εταιρία μας είναι να προχωρούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες που διαρκούν στον χρόνο και όχι στο εφήμερο κέρδος σποραδικών και κερδοσκοπικών πωλήσεων.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για όλους μας με ταπεινότητα και γνώμονα την ποιότητα και τις ανάγκες του καταναλωτή ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

 

Με τιμή,
ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΤΟΥ Ο.Ε